fbpx

En İyi Üyelik Bonusu Veren Siteler

Üyelik Bonusu Veren Siteler çok fazladır. Yeni üyelere kayıt bonusları sunan birçok site var. Ancak, bazıları anketlere katılmak gibi ek görevler gerektirdiğinden dikkatli olmalısınız. Kaydolmadan önce, herhangi bir sorunuz varsa müşteri desteğiyle iletişime geçin. Ayrıca sitenin yorumlar bölümünde deneyimlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Üyelik Bonusu Veren Siteler Jokerbet

Üyelik Bonusu Veren Siteler Jokerbet, üyelere ve müşterilere kaydolmaları için arkadaşlarını ve ailelerini tavsiye ettikleri için ödüllendirerek değer katan puan tabanlı bir sadakat programıdır. Yönlendirme kaydolduktan sonra, her başvuru için 25 puan ve üyeliğin ilk 30 günü içinde 20 ₺ harcadıktan sonra 750 puan daha kazanırlar. Ek olarak, mevcut üyeler her tavsiye için tüm uygun puanların %10’unu alır. Yönlendirmelerin her biri 750 puana kadar kazanabilir ve istedikleri kadar kişiyi yönlendirebilirler.

 

Jokerbet’e kaydolmak ücretsizdir ve yalnızca birkaç dakikanızı alır. Şirket, puan kazanmak için video izlemek veya anketleri yanıtlamak gibi çeşitli yollar sunar. Boş vakti olanlar bu anketleri hızlı ve kolay bir şekilde doldurabilir ve cevaplanması zor sorular yoktur. Kaydolduktan sonra Jokerbet web sitesinde veya mobil uygulamasında oturum açabilirsiniz.

 

Üyelik Bonusu Veren Siteler Jojobet

Çevrimiçi alışveriş yapmayı seviyorsanız, Üyelik Bonusu Veren Siteler Jojobet’in kayıt bonus programı ilginizi çekebilir. Siteye katıldığınızda size 10 dolara kadar veriyor. Jojobet kredi kartınızı veya mobil uygulamanızı kullanmak gibi satın alımlarınızdan para kazanmanın çeşitli yolları vardır. Ayrıca, ilk 90 gün içinde web sitesinde en az 25₺ harcarsanız 10₺ ücretsiz kayıt bonusu da alabilirsiniz. Ayrıca mobilya alımlarında %1,5’e kadar, diğer kategorilerde ise %3’e varan para iadesi alabilirsiniz.

 

Jojobet kayıt bonus programına kaydolmak ücretsiz ve yapması kolaydır. Yapmanız gereken tek şey, Jojobet web sitesinde verilen referans bağlantısı üzerinden kaydolmak. Ayrıca, Üyelik Bonusu Veren Siteler Jojobet platformuyla ilk alışverişinizde 30₺ harcadığınızda 30₺’a kadar ücretsiz para kazanabilirsiniz. Ayrıca ek bonuslar ve ödüller için arkadaşlarınızı ve ailenizi Jojobet sitesine yönlendirebilirsiniz.

 

Üyelik Bonusu Veren Siteler Pusulabet

Üyelik Bonusu Veren Siteler Pusulabet, yeni üyeler için kayıt bonusları ve nakit ödüller sunan bir web sitesidir. Kaydolduktan sonra, teklifleri içeren e-postalar alacaksınız. E-postaların altındaki bağlantıya tıkladığınızda, nakit ödüller alacaksınız. Bu teklifler, hak kazanmak için herhangi bir satın alma yapmanızı gerektirmez, ancak daha fazlasını tamamlayarak daha fazla para kazanabilirsiniz.

 

Pusulabet’ın web sitesinde gezinmek kolaydır ve kendi kendini açıklayıcıdır. Ayrıca bir mobil uygulama sunar. Başlamak için tek yapmanız gereken bir e-posta adresi sağlamak, bir şifre oluşturmak ve profilinizi tamamlamak. Oradan anketleri doldurarak ve videoları izleyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca kazanç geçmişinizi de takip edebilirsiniz.

 

Cömertçe ödeme yapan harika bir anket sitesi arıyorsanız, Bet365’e göz atmalısınız. Bu site, kaydolmak için kayıt bonusları ve diğer teşvikler sunar. Hesabınızı etkinleştirdikten ve ilk e-posta davetinizi aldıktan sonra, düzenli olarak giriş yapabilecek ve hangi anketlerin mevcut olduğunu görebileceksiniz. Site size anketler, ödeme tutarı ve anketin uzunluğu hakkında bilgi içeren e-postalar bile gönderecek.

 

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir